052/860 028 | mail@groepadvance.be

Tuinaanleg

Uw droomtuin, onze uitdaging

image

Totaalprojecten

In een totaalproject zorgt Advance Greencare voor coördinatie en uitvoering van alle werken van begin tot einde. Op die manier vermijdt u nodeloos tijdverlies tussen uitvoering van werken door verschillende aannemers.

Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een vlot verloop en een tijdige oplevering van een eindresultaat dat gezien mag worden.

Vraag offerte aan

image

Opritten en (hardhouten) terrassen

Naast het aanleggen van terrassen in natuursteen is Advance Greencare ook gespecialiseerd in de aanleg van hardhouten terrassen en terrassen in houtcomposiet.

Een goed geplaatst hardhouten terras biedt een mooie meerwaarde aan uw tuin en uw woning, is bijzonder duurzaam en vraagt vrijwel geen onderhoud.Of u nu Padouk, Bangkirai of Azobé verkiest, onze vakmensen zorgen steeds voor een piekfijne afwerking. Ook in Europese houtsoorten kan u een terras laten plaatsen. Europese eik en kastanje vergrijzen immers net zo mooi als hun tropische tegenhangers.

Met onze jarenlange ervaring verzekert u zich van een prachtig eindresultaat.

Vraag offerte aan

image

Gazonaanleg door zaaien of graszoden

Gazonaanleg is één van onze sterkste punten. Door onze ervaring, kritische houding en drang naar verbetering, hebben wij gespecialiseerde machines aangekocht en verbeterd. Dit resulteert uiteraard in een schitterend resultaat voor een bescheiden prijs, zowel bij inzaaien als bij plaatsing van grasmatten. Binnen ons bedrijf wordt er tevens onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van verbeterde gazonrenovatietechnieken.

Vraag offerte aan

image

Aanplantingen

Wij garanderen een geslaagde planten- en bloemenpracht door een optimale bodemverbetering, doordachte plantenselectie en zorgvuldige uitvoering, zowel voor private tuinen als voor bedrijfsaanplantingen.

Vraag offerte aan

image

Graaf- en grondwerken

Wij verzorgen alle graafwerken met minigraver, bandenkraan of rupskraan. Wij bieden u onze diensten aan voor het uitgraven van opritten of terrassen met of zonder afvoer van steenpuin, grondverzet, leveren en spreiden van teelaarde, uitgraven van zwembaden, vijvers, laden van containers, rooien van hagen, graven van funderingen, rioleringswerken en nivelleren van percelen.

Vraag offerte aan

image

Afsluitingen en poorten

Voor het professioneel plaatsen van poorten bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel in standaardafmetingen als op maat voor u gemaakt zorgen wij steeds voor een perfecte afwerking.

U kan elk type poort door onze vakmensen laten plaatsen : modern of klassiek, in hout, staal of staal met houtinleg.

Automatisatie van uw poort behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Ook kleinere poortjes en poorten voor draadafsluitingen vindt u in ons ruime assortiment.

Met onze jarenlange ervaring zorgen wij naar ieders wens en budget voor een eindresultaat dat mag gezien worden.

Vraag offerte aan

image

Carports en speeltoestellen

U beschikt niet over een garage en wil toch uw wagen de nodige bescherming bieden? Dan is een carport de ideale oplossing voor u.

Bij het plaatsen van een carport komt echter heel wat kijken. Vraag steeds goed na welke voorschriften op uw project van toepassing zijn, want regelgeving omtrent het plaatsen van carports durft verschillen van verkaveling tot verkaveling

De keuzes in stijlen en materialen zijn bijzonder talrijk. Van een basismodel tot een luxecarport, wij zorgen steeds voor een perfecte plaatsing en afwerking. Een hedendaagse carport biedt desgewenst ook vele extra mogelijkheden. U kan een fietsenstalling voorzien of kiezen voor bijkomende bergruimte voor tuingereedschap of een aanhangwagen.

Advance Greencare bouwt voor u een carport naar wens en op maat, losstaand of als aanbouw bij uw woning. Wat ook uw budget is, welke stijl u ook verkiest, onze vakmensen verzorgen de afwerking van uw carport steeds tot in de puntjes.

Vraag offerte aan

image

Aanleg van kunstgras

Het plaatsen van kunstgras is een precisiewerkje dat u met een gerust hart aan onze professionele plaatsers kan overlaten.

Vaak wordt een onderlaag van zeer fijne lava of stabilisé gebruikt, maar eigenlijk kan kunstgras op iedere voldoende harde ondergrond geplaatst worden.

Naargelang uw smaak en budget kan u bij ons uw keuze maken uit een ruim gamma met verschillende kleurschakeringen, zachtheid, lengte en dichtheid.

Het kwaliteitsgras dat wij plaatsen wordt in eigen land geproduceerd en bezorgt u jarenlang plezier aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Offerte GRATIS