052/860 028 | mail@groepadvance.be

Over ons

Groep Advance omvat Advance Greencare en Advance Construct.

Advance Greencare is een tuinaanlegbedrijf, gevestigd te Hamme Oost-Vlaanderen, waar kwaliteit, service en duurzaamheid centraal staan.

Wie beter dan een professionele en ervaren tuinaannemer, kan u de garantie bieden van de meest kwalitatieve materialen voor uw tuin. Wij delen graag onze vakkennis, en stelden voor onze klanten een uitgebreid assortiment aan topproducten samen. Vermits wij over een heel uitgebreid machinepark beschikken, kunnen wij veel projecten zelf volledig van a tot z uitvoeren. Geen groene vingers, geen nood! Dan kan u een beroep doen op onze vakmensen. Van een helpende hand bij het snoeien van uw haag, tot het onderhoud, ontwerp en zelfs de volledige realisatie van uw tuin. Ons team staat voor u klaar, want uw tuin is onze uitdaging!

Advance Construct legt zich toe op de professionele, industriƫle, projectontwikkelings- en openbare markt en biedt voornamelijk B2B-oplossingen in het totale vakgebied van de omgevingsaanleg. Advance Construct is sterk in de realisatie van totaalprojecten door een doorgedreven automatisatie en mechanisatie van elke subtaak, in harmonie met een uitgekiende planning en strategie van het geheel.

U kan ons altijd van maandag tot en met zaterdag van 9u tot 18u vinden in onze gebouwen op de Heirbaan 116, te Hamme.